You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

CALITATE, TRANSPARENȚĂ, ÎNCREDERE

SUSȚINERE FINANCIARĂ

CELE MAI BUNE OFERTE

CELE MAI MICI PREȚURI

de la 1.00 lei / mp

aplicatie mobila telefon tableta

Curând și aplicația mobilă - InfoCasa!

  • ÎN CURÎND
  • ÎN CURÎND
  • ÎN CURÎND
google play app store

Despre Noi

Casa familiei este o companie specializată în servicii de administrare și gestiune a blocurilor locative. Cu o experiență de 3 ani în domeniu și un portofoliu de peste 200 de blocuri administrate cu succes am devenit un partener de încredere. Compania formată dintr-o echipă tânără și dinamică ce se definește prin transparență și corectitudine, are ca principiu de bază oferirea unor servicii calitative complete de administrare și gestionare, la cele mai accesibile prețuri, fără a renunța la calitate.

Alte Proiecte

Toamna, anotimpul schimbărilor!

Pregatirile pentru sezonul rece continuă!

Astăzi s-au executat lucrări de tundere a ierbii pe teritoriul aferent al unui din Complexele Locative pe care îl administram! Ca sa adăugam și o nota pozitivă pe fonul toamnei, am decis sa colorăm curtea Complexului cu crizanteme galbene și albe.

Schimbările continuă!

Chiar dacă e deja sezonul rece, pe noi nu ne impiedică nimic sa continuăm întreținerea și amenajarea ograzilor.

La Complexul Lcativ administrat de «Casa Familiei», situat in or. Durlesti, au fost vopsite poarta și balustradele pentru a oferi un aspect mai fresh și mai îngrijit pe tot parcursul iernii! Deoarece lucratorii nostri își fac lucrul cu cea mai mare dragoste, calitatea este garantată!

/
agm
rincom
leroy